Гаражни Врати

По-голяма защита за Вашият автомобил и имущество

Здравината, функционалността и цветовото разнообразие са основните качества на гаражните врати и охранителни ролетки предлагани от фирма ДАС-добрич ЕООД. Използват се за затваряне и защита на гаражи, офиси, магазини, заведения и много други.
Изпитаните заключващи механизми гарантират Вашата сигурност и спокойствие.

Различни видове гаражни врати

Охранителните ролетки

Охранителните ролетки,затварят и предпазват:магазини ,офиси,заведения и частни домове от взломни дествия.Носещите елементи и декоративната кутия са изпълнени от поцинкована стомана ,с възможност за прахово боядисване в богата цветова гама по RAL. Задвижването може да бъде ръчно /за размери до 10кв.м/ - чрез напрегнати пружини в кутията или автоматично чрез електромотор с цялата прилежаща автоматика за управление .
Видове модели на ламели:модел плътни -с дебелина 0,6мм и полиестерно прахово -полимерно покритие.
- модел оплетка,изработена от плътни поцинковани стоманени пръти.
- модел перфорация едра и ситна -ламелите са перфорирани и разкриват гледка към витрините.
- модел тръбна фуга-изработени от стоманени поцинковани тръби с диаметър 18мм.Ролетна алуминиева гаражна врата

Произвеждат се от стабилен и сигурен алуминиев макси ламел Н77хL19мм с полиуретанов пълнеж с високи шумо и топлоизолиращи показатели. Отварят се тихо и лесно. При отваряне заемат минимално вътрешно и външно простраство,Задвижване посредством двигател,управляван от бутон,система за централно управление или дистанционно управление. Основните цветове са бял,кафяв,сив,златен дъб,орех и махагон,като съществуват възможности за други разцветки.

Секционни гаражни врати

Тези врати са много подходящи за гаражи и стават все по-разпространени в България. Панелите,от които се произвеждат са двустенни, запълнени с полиуретанова пяна.Дебелината им е 40 мм, което обуславя добрите им изолационни качества. Секционните гаражни врати се предлагат в две конфигурации - стандартен и нисък контур на отваряне,в зависимост от височината на трегера над отвора. Вратите се предлагат в цветове - бяло, дървесен, или цвят по каталог RAL. За ваше удобство секционните врати могат да се задвижват както ръчно, така и с мотор. Има възможност да се изработят с вградена пешеходна врата, както и с остъклени панели.Таванни врати - тип "Крило"

Таванните врати, предлагани от нашата фирма "Дас- Добрич" се произвеждат по патент на българска фирма. Тези врати са с термоламел Н-77 мм. Предимството им е че отнемат само 12 см от височината до тавана.Това е вид врата ,ламелите на която пълзят по тавана на принципа на движение на секционните врати. Този вид гаражни врати се предлагат и в дървесна имитация,златен дъб или боядисвани по католог по RAL.Достъпно и практично удобство е възможността таванните врати да бъдат задвижвани посреством двигател съобразен с големината на врата.

Бърза Оферта