Вътрешни щори

При нас ще намерите голямо разнообразие от висококачествени вътрешни щори. Гарантираме за качеството на продуктите ни както и за качественият им монтаж. Различни видове вътрешни щори

Различни видове вътрешни щори

Бамбукови щори

Предлагаме тези щори в 30 десена, както и с два варианта за събиране, роло щора или римска щора. Вплетените дървени ивици, от които са изградени щорите ще внесат страхотен уют в дома Ви, независимо дали той е с класически или модерен интериор.

Вертикални щори

Вертикалните щори са добро решение за дома или офиса. Ние Ви предлагаме богат избор на нюанси, различни степени на пропускаемост, абсорбиране и отразяване на слънчевата светлина. Също така Ви даваме възможност да изберете ширината на ламалети както и да изберете и варианта "ден и нощ".

Дървени хоризонтални щори

Дървените хоризонтални щори имат по-добри изолационни свойства и държат помещението по-хладно от алуминиевите щори. Освен че имат този невероятен ефект дървените вътрешни щори придават и по комфортна обстановка в помещението. Ламелите на щорите са в два размера 25мм и 50мм и са изработени от естествени материали - липа.

Римски щори

Римските щори придават класически вид на Вашият интериор, носейки духът на изтока. Те са добра алтернатива на пердета и при пуснато положени са гладки и елегантни, а при събирането им лесно се надигат нагоре. Щорите са от плат, които в определени периоди трябва да се свали за да се почисти и за това дизайна на тези щори е направен така, че този плат да може лесно да се демонтира за ада бъде почистен. Също важно нещо да се отбележи е че предлагаме голяма гама платове за римските щори.

Роло щори

Тези щори са едно страхотно решение за Вашият модерен дом, тъй като те са елегантни и стилни. Изработени са от полиестър и PVC или фибростъкло. Тези щори имат различни приложения и разновидности. Може да си изберете между модели с кутия и водачи, без кутия и водачи или мини. Щорите могат да се монтират по Вашо желание на таван, прозорец или стена.

Роло щори "Ден и Нощ"

Роло щорите ден и нощ са още едно елегантно решение за Вашият дом и също така страхотен бум на пазара за вътрешни щори. Те са изработени от два ти вида плат , които се препокриват при избора Ви да се уедините в уюта на своя дом или се разтеглят така че да може слънчевата светлина да влиза през част от щората. Отново ние Ви предлагаме изключително бота избор на цветове и материали.

Хоризонтални щори

Алуминиевите щори са едни от най-разпространените щори в момента. Те се използват както в офиси така и в дома. Имат надежден дизайн и предпазват от слънчевите лъчи при завъртане на ламелите, но също така имат и механизъм, който позволява събирането на цялата щора нагоре. Ширината на ламелите е два вида 25мм или 16мм по избор на клиента. Както някой от по горните видове тук също може да Ви предложим богат асортимент от цветове.

Японска Стена

Този вид щори е добро решение за преграждане на помещения и също така за покриване на големи витрини или стени прозорци в къща или апартамент. Може да избирате от голямо разнообразие видове платове и цветове.

Бърза Оферта